Het oriënteren op je studie is een lastig proces. Je baseert je keuze op het gebied van interesse voor studie, leuke stad en de gezelligheid van (sport)verenigingen. Groningen heeft in hierin veel te bieden. Deze ultieme studentenstad heeft een gezellig centrum, hoog aangeschreven universiteiten en de grootste studentensportstichting van Europa. Tennisclub Albertus Magnus heeft hierop ingespeeld en is hierdoor al jarenlang de hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland. Met uitstekende faciliteiten, begeleiding en activiteiten wordt de beste omgeving gecreëerd voor studenten die op hoog niveau willen tennissen.

De selectie van TAM heeft de mogelijkheid om wekelijks drie keer te trainen, deel te nemen aan conditietraining en tegen elkaar te sparren. De conditietraining vindt plaats onder professionele begeleiding van Construction fysiotherapie en Balance Fit, die ook hun fitnessruimte beschikbaar stellen voor de selectiespelers. Aan het begin van het jaar gaat de selectie samen op een teambuildingsweekend waar een sterke basis wordt gelegd voor de rest van het jaar. Door het jaar heen zijn worden er nog meer selectieactiviteiten georganiseerd om de band te versterken. Kijk hier voor alle faciliteiten die de TAM te bieden heeft.

Benieuwd of jij het leuk vindt om de selectie te versterken? Neem contact op met onze Motivator en kom langs op ons open toernooi Gaslicht.com TAM open of Gaslicht.com TAM open NRt van 30 juni t/m 7 juli.

Ga je volgend jaar studeren en wil je op hoog niveau blijven tennissen? Word lid bij TAM